Vakantie geboekt zonder annuleringsverzekering

Ik heb een reis geboekt, maar kan niet gaan

Wanneer je een reis boekt, dan kun je ervoor kiezen om een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht het zo zijn dat je wegens omstandigheden niet meer op vakantie kunt gaan, dan maak je met een annuleringsverzekering aanspraak op een deel of het volledige bedrag van je reis. In de praktijk is het zo dat niet iedereen een annuleringsverzekering afsluit wanneer hij of zij een reis boekt. Wanneer je dan onverwachts niet meer op reis kunt gaan dan zit je met een groot probleem.

Wanneer ik mijn vakantie zonder annuleringsverzekering annuleer dan ben ik al mijn geld kwijt

Wanneer je een reis annuleert zonder annuleringsverzekering dan ben je al je geld kwijt. Soms heeft een reis duizenden euro’s gekost en heb je er lang voor moeten sparen. Dat maakt het dan extra zuur wanneer je niet kunt gaan. Het zou toch fijn zijn als je je reis zou kunnen doorverkopen in plaats van te annuleren. Maar mag dat wel?

Consumenten weten vaak niet dat ze hun reis mogen doorverkopen

Een hoop consumenten weten niet dat ze hun reis mogen doorverkopen. Het staat zelfs in de wet omschreven dat je je vakantie mag doorverkopen. In plaats van te annuleren kan je dus je reis verkopen en daarmee voorkom je dat je veel geld kwijt raakt.

Annuleer je reis niet, maar verkoop deze door op TradeYourTrip

Heb je een reis zonder verzekering geboekt en kun je niet gaan? Annuleer je vakantie dan niet. Zet je reis te koop op de marktplaats van TradeYourTrip. Wanneer iemand jouw reis koopt dan krijg je er alsnog geld voor. Bij annulering ben je wel al je geld kwijt

Welke reizen mag ik doorverkopen?

Er zijn een hoop reizen die je mag verkopen. Een hotelovernachting, vakantiehuisje, chalet, verblijf in een resort mag je doorverkopen. Ook een gereserveerde vliegreis hoef je niet te annuleren. Zelfs geboekte vakanties bij bekende touroperators zoals Arke, TUI, Corendon of Sunweb kun je te koop aanbieden op onze website.

Verkoop je reis door op TradeYourTrip

Klik op vakantie verkopen om direct jouw reis aan te bieden op onze website. Hier staan diverse reizen te koop die anders geannuleerd zouden worden. Heb je vragen over de mogelijkheden tot doorverkopen? Bel dan met onze customer care op het nummer 020-2614766 of stel je vragen via de chat.